Kringloopkrachten aan huis

Wil je graag een composthoop thuis beginnen? Weet je niet wat te doen met al dat snoeiafval? Wil je graag kippen houden, maar weet je niet waar je best het hok plaatst en wat de kippen allemaal nodig hebben? Wil je graag iets doen aan de het voedselverlies in je eigen keuken? Onze enthousiaste kringloopkrachten kunnen je helpen!

In samenwerking met Vlaco en Limburg.net werden in Limburg en Diest ervaren kringloopkrachten opgeleid die samen met jou op zoek gaan naar manieren om bij jou thuis de kringloop te sluiten. Zowel door het vermeiden van voedselresten in de keuken als door de verwerking van keuken- en groenafval in je tuin!

Jij kiest een moment waarop onze kringloopkracht bij jou thuis langs komt. Hij/zij geeft advies en tips rond thuiscomposteren, het houden van kippen, voedselverlies voorkomen en beantwoord al je vragen over thuiskringlopen. Met deze tips kan je vrijblijvend aan de slag om de kleine kringloop bij je thuis te sluiten. Ken je mensen uit je buurt, vrienden of familie die ook graag aan de slag willen met de tips van de Kringloopkracht? Nodig hen bij je thuis uit op het moment dat de Kringloopkracht langs komt! Een beetje zoals het principe van de “Tupperware-Party”.

 

Vanaf september 2024 kan op onderstaande afbeelding klikken om een afspraak met een kringloopkracht aan huis boeken. Wil je in de tussentijd alvast meer weten? Op regelmatige basis worden er workshops georganiseerd in het thema van thuiskringlopen. Deze kan je hier terug vinden.