Workshop Bewaartechnieken

Door gebruik te maken van de juiste bewaartechnieken kunnen we ons voedselverlies flink beperken. In deze online infosessie gaan we dieper in op de invloed van bewaartechnieken op het voedsel.  De bewaartechnieken die in deze les aan bod komen zijn o.a. koelen, invriezen, inmaken, steriliseren, confituren, konfijten, pekelen, opleggen, fermenteren, drogen, kelderbewaring, inkuilen, op veld laten staan … Een heel boeiende sessie voor wie zelf vaak voedsel over heeft of thuis een moes- of fruittuin heeft.

Deze online workshop wordt gegeven op dinsdag 26 september om 20uur. Deelnemen kost 5 euro. Je kan je hieronder inschrijven. Na betaling ontvang je een deelnamelink om via het ZOOM platvorm de online sessie te volgen. Deelname is enkel mogelijk na inschrijving en betaling.

Druk op “+” om een ticket toe te voegen.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Workshop Bewaartechnieken