Werken met de bijl

Klassiek bosgereedschap als betrouwbare partner in het beheer van houtkanten, bosranden en bossen.

Klassiek bosgereedschap als betrouwbare partner in het beheer van houtkanten, bosranden en bossen. Tijdens Werken met de bijl leer je veilig omgaan met bosbijl, kapmes en handzaag. Je ervaart hoe en waar deze efficiënt te gebruiken en hoe de vorm van de snede, het gewicht en de welving van het blad de functionaliteit bepalen. Na onttakken en verdelen van stammen, leer je bomen met kleine diameter doeltreffend vellen.

Kevin Lambeets, expert van Zeis en Bijl, leert je op een aangename manier de kneepjes van het vak en nog zo veel meer.

Je mag eigen materiaal meebrengen, maar als je dat niet hebt, kan je alles lenen. Breng stevige schoenen, handschoenen en kledij naargelang het weer mee. Vergeet je lunchpakket niet en zorg voor voldoende drinken. We zijn de hele dag buiten.

Past de datum niet, wil je meerdere deelnemers inschrijven, wens je een opleiding op locatie of een vorming op maat uitgewerkt? Dat kan. Neem dan contact op met de coördinator vorming Jan-Tijl via jt.rickert@centrumduurzaamgroen.be of 0479 066 413.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Werken met de bijl
minimum 5 - maximum 8 deelnemers
140,00
7 beschikbaar

Werken met de bijl