Veilig werken

Deze opleiding is een belangrijke stap om je bewust te worden van mogelijke gevaren op het werk, deze te herkennen en aan te pakken.

Deze opleiding is een belangrijke stap om je bewust te worden van mogelijke gevaren op het werk, deze te herkennen en aan te pakken. Ze reikt je de nodige inzichten en kennis aan rond veiligheid en welzijn op het werk. Veilig werken moet een gewoonte zijn. Met een basiskennis over veiligheid en welzijn en enkele kleine aanpassingen kom je al een heel eind. De cursus geeft je tal van nuttige en bruikbare tips. De wet verplicht werkgevers om na te gaan of werknemers de passende opleiding en instructies ontvangen hebben rond veiligheid en welzijn op het werk. Deze opleiding heeft niet als doel om andere veiligheidsopleidingen te vervangen. Er is aandacht voor het wetgevend kader, het gebruik van pbm’s, het belang van handleidingen, het nut van keuringen van materiaal en machines, het belang van correct gebruik van en onderhoud van machines en het maken van (last minute) risico-analyses.

Deze opleiding duurt een halve dag en kan gecombineerd worden met de opleiding werken op hoogte op dezelfde dag.

Wij zorgen voor koffie en water.

Past de datum niet, wil je meerdere deelnemers inschrijven, wens je een opleiding op locatie of een vorming op maat uitgewerkt? Dat kan. Neem dan contact op met de coördinator vorming Jan-Tijl via jt.rickert@centrumduurzaamgroen.be of 0479 066 413.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Veilig werken