Amberworkshop Kringlooptuinieren bij veranderende klimaatomstandigheden 5 november 2024

Ons klimaat en onze leefomgeving wijzigen. Dat merk je aan heel wat grote en kleine dingen: de grondwaterstand in je tuin, de jaarlijks weerkerende extreme zomertemperaturen, extreme buien en onweders, en het steeds meer opduiken van plantenziekten, exoten en invasieve soorten. Je kan je kringlooptuin met een paar eenvoudige ingrepen ‘wapenen’ tegen al dat natuurgeweld. Je tuin ondervindt invloed van het klimaat, maar hoe je jouw tuin inricht, heeft ook een impact op het klimaat in jouw buurt en straat. Hoe meer klimaatvriendelijke tuinen we inrichten, des te beter dit is voor het klimaat in onze dorpen en steden.

Tijdens de workshop “Kringlooptuinieren bij verander(en)de klimaatomstandigheden gaan we dieper in op de klimaatproblematiek en krijg je concrete en praktische tips over klimaatvriendelijk tuinieren. De workshop zal doorgaan op dinsdag 5 november van 14u tot 16u in de Ambertuin op Domein Kiewit. Onderstaande kaart geeft de route naar de afspraakplaats: zaal “de keuken” weer. Het volgen van de workshop kost 10 euro. Je kan je hieronder inschrijven. Opgelet! Zonder inschrijving of betaling is het deelnemen aan de workshop niet mogelijk.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Kringlooptuinieren in veranderende klimaatomstandigheden
10,00
20 beschikbaar

Amberworkshop Kringlooptuinieren bij veranderende klimaatomstandigheden 5 november 2024