Amberworkshop Bloemenweide inzaaien 19 september 2024

Breng je graag meer kleur in je tuin? Doe je dat liefst zo ecologisch mogelijk en mogen de insecten in je tuin er ook van genieten? Dan is een bloemenweide misschien precies wat je zoekt Maar hoe begin je daar aan? Hoe bereid je een zaaibed voor? Welk zaadmengsel kies je en waar kan je dat het beste kopen?

Tijdens de workshop “Bloemenweide inzaaien” leer je hoe het inzaaien van een bloemenweide in de praktijk gebeurd. Van een geschikt plekje kiezen tot het inzaaien en het genieten van de bloemenpracht. Je steekt daarnaast ook zelf je handen uit de mouwen in de Ambertuin.

De workshop zal doorgaan op donderdag 19 september van 9u tot 13u in de Ambertuin op Domein Kiewit. Onderstaande kaart geeft de route naar de afspraakplaats: zaal “de keuken” weer. Het volgen van de workshop kost 10 euro. Je kan je hieronder inschrijven. Opgelet! Zonder inschrijving of betaling is het deelnemen aan de workshop niet mogelijk.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Bloemenweide
10,00
20 beschikbaar

Amberworkshop Bloemenweide inzaaien 19 september 2024