Amberworkshop Beestentoren bouwen 29 augustus 2024

Insecten, vogels en andere kleine tuinbewoners zijn zeer nuttig in je tuin. Denk aan de bijen en andere insecten die de groenten in je moestuin bestuiven of de egel die je planten redt van de vele slakken die er aan knabbelen. We mogen zeker niet vergeten dat om van hun diensten te genieten, de tuin ook leefbaar moet zijn voor hen.

In de workshop “Beestentoren Bouwen” gaan we actief aan de slag om een thuis te bouwen voor deze nuttige thuisbewoners. Met natuurlijke materialen uit eigen tuin (snoeihout, bladeren,…) en bouwoverschotten (bakstenen, tegels,…) wordt de bestentoren opgebouwd. Kom jij een handje helpen en leer je op hetzelfde moment graag bij? Schrijf je dan zeker in!

De workshop zal doorgaan op donderdag 29 augustus van 9u tot 13u in de Ambertuin op Domein Kiewit. Onderstaande kaart geeft de route naar de afspraakplaats: zaal “de keuken” weer. Het volgen van de workshop kost 10 euro. Je kan je hieronder inschrijven. Opgelet! Zonder inschrijving of betaling is het deelnemen aan de workshop niet mogelijk.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Beestentoren
10,00
20 beschikbaar

Amberworkshop Beestentoren bouwen 29 augustus 2024