Amberworkshop Juiste plant op de juiste plaats 25 juni 2024

Hoe kunnen de omstandigheden in je tuin verschillen met die van je buurman?  Hoe weet je welke plant je moet kiezen? Maak je de verkeerde keuzes, gaan je planten dood, worden ze te groot, overwoekeren ze mekaar. Waar kan je raad krijgen? Deze workshop helpt je alvast op weg! In de workshop “Juiste plant op de juiste plaats” krijg je een antwoord op al je vragen. De Vlaco-lesgever leert je hoe je afval in de tuin kan je voorkomen door de juiste plantenkeuze te maken, hoe en waarom je voor welke plant kiest en nog veel meer. Deze Workshop wordt georganiseerd door Centrum Duurzaam Groen in samenwerking met Vlaco vzw.

De workshop gaat door op dinsdag 25 juni om 14uur op het Domein Kiewit zaal “de keuken”. Onderstaande kaart geeft de route naar de zaal weer. Het volgen van de workshop kost 10 euro. Je kan je hier onder inschrijven. Zonder inschrijving of betaling is het deelnemen aan de workshop niet mogelijk.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Juiste plant op de juiste plaats
10,00
17 beschikbaar

Amberworkshop Juiste plant op de juiste plaats 25 juni 2024