Online workshops 2023

In 2023 organiseert Centrum Duurzaam Groen gratis online workshops voor particulieren. Allemaal in het teken van het sluiten van de biologische kringloop in huis en tuin. De volgende thema’s komen aan bod: Voedselverlies, thuiscomposteren, kippen houden, grasbeheer, snoeihout voorkomen en verwerken, stadstuinieren.

Neem deel en doe zo inspiratie op om je tuin ecologisch en klimaatrobuust in te richten, leer composteren en je snoeihout zelf verwerken om de kringloop te sluiten, kom te weten hoe je met een aangepast grasbeheer veel maaisel kan voorkomen of leer koken met restjes om voedselverlies te voorkomen.

De workshops worden gegeven door Vlaco lesgevers en gefinancierd door Limburg.net. Deelnemers van de workshop thuiscomposteren ontvangen indien gewenst een kortingsbon voor een compostvat of -bak die ze aankopen op een Limburg.net recyclagepark. 

Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht via volgende link. Je kan deelnemen aan meerdere workshops. Schrijf enkel in als je echt kan deelnemen, de plaatsen zijn gelimiteerd. De online sessies worden niet opgenomen en zijn daarom achteraf niet raadpleegbaar.

Deze workshops zijn enkel bedoeld voor particulieren die wonen in de provincie (Belgisch) Limburg + stad Diest. 

Vragen hierover kan je stellen aan annick.de.paepe@centrumduurzaamgroen.be