Workshop Grasbeheer 8 juni 2024

Laat je het gras al eens langer staan voordat het kort gemaaid wordt? Heb je een groot gazon? Onze tuinen produceren tonnen grasmaaisel. Voor vele tuinbezitters is de opbrengst van de wekelijkse maaibeurt een bron van ongemak. Nochtans kan je grasmaaisel op verschillende manieren in de eigen tuin verwerken. Wie wil, kan de productie van grasmaaisel aanzienlijk beperken en zelfs helemaal voorkomen. Tijdens de online infosessie “Grasbeheer – grasafval voorkomen en verwerken” bespreken we de verschillende mogelijkheden en wisselen we onze eigen ervaringen uit.

De online infosessie begint om 14u en duurt ongeveer 1,5u. Deelnemen kost 5 euro. Hieronder kan je je inschrijven. Na je betaling ontvang je een deelnamelink om via het ZOOM platvorm de online sessie te volgen. Deelname is enkel mogelijk na inschrijving en betaling.

 Druk op “+” om een ticket toe te voegen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Grasbeheer
5,00
50 beschikbaar

Workshop Grasbeheer 8 juni 2024