Workshop Bewaartechnieken 16 mei 2024

In deze workshop leren deelnemers welke bewaartechnieken er zijn en hoe ze deze thuis kunnen gebruiken om voedselverspilling tegen te gaan.

Door gebruik te maken van de juiste bewaartechnieken kunnen we ons voedselverlies flink beperken. In deze online infosessie gaat lesgever Jeroen Bogaert van Vlaco dieper in op de invloed van bewaartechnieken op het voedsel. De bewaartechnieken die in deze les aan bod komen zijn o.a. koelen, invriezen, inmaken, steriliseren, confituren, konfijten, pekelen, opleggen, fermenteren, drogen, kelderbewaring, inkuilen, op veld laten staan… Een heel boeiende sessie voor wie zelf vaak voedsel over heeft of thuis een moes- of fruittuin heeft.

De online infosessie begint om 14u en duurt 1,5u. Deelnemen kost 5 euro. Hieronder kan je je inschrijven. Na je betaling ontvang je een deelnamelink om via het ZOOM platvorm de online sessie te volgen. Deelname is enkel mogelijk na inschrijving en betaling.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Bewaartechnieken
5,00
50 beschikbaar

Workshop Bewaartechnieken 16 mei 2024