Onderhoud tuinmachines

Na deze praktijkopleiding kan je zelf het basisonderhoud van de eigen tuinmachines uitvoeren, defecten analyseren en verhelpen.

Na deze praktijkopleiding kan je zelf het basisonderhoud van de eigen tuinmachines uitvoeren, defecten analyseren en verhelpen. Deze opleiding is gericht op iedereen die zijn eigen tuinmachines wil onderhouden, specifiek voor medewerkers in de groene sector. Er is geen voorkennis vereist.
Op het programma staan de bouw en werking van 2 en 4-taktmotoren, werking van batterijaangedreven toestellen, belangrijke slijtpunten, het dagelijkse basis-  en winteronderhoud, het slijpen van messen en kettingen, het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, oliën en brandstoffen, de demontage en montage van onderdelen, het uitvoeren van kleine herstellingen. Machines die zeker aan bod komen: bosmaaier, heggenschaar, kettingzaag, grasmaaiers,…

Tijdens de opleiding is het dragen van kledij die vuil mag worden aangeraden, werkhandschoenen en veiligheidsschoenen zijn verplicht en zelf mee te brengen. De opleiding vooral praktijk gericht. Deelnemers mogen eigen machines meebrengen om aan te werken.

Deze opleiding duurt 3 dagen, namelijk maandag 29 april, maandag 6 mei en maandag 13 mei, telkens van 8u30 tot 15u30.

Wij zorgen voor koffie en water en een broodje voor de lunch.

Past de datum niet, wil je meerdere deelnemers inschrijven, wens je een opleiding op locatie of een vorming op maat uitgewerkt? Dat kan. Neem dan contact op met de coördinator vorming Jan-Tijl via jt.rickert@centrumduurzaamgroen.be of 0479 066 413.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Onderhoud tuinmachines