Composteren in een notendop 27 juni 2024

Begint het bij jou ook te kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan bij de eerste zonnestralen? Wist je dat compost krachtvoedsel is voor de bloemen, planten en bomen in je tuin? En dat je compost zelf kunt produceren door jouw groente,- fruit- en tuinafval thuis te composteren? Je tuin krijgt niet enkel een vitaminekuur maar je bespaart er zelfs geld en afval mee. En bovendien houd je de duurzame kringloop in stand.
Weet je niet hoe je eraan begint? Wat wel en niet te composteren? Of welk systeem je best gebruikt? Laat al je vragen beantwoorden tijdens de workshop “Composteren in een notendop”.

De fysieke workshop gaat door op donderdag 27 juni om 14uur op het Domein Kiewit zaal “de keuken”. Onderstaande kaart geeft de route naar de zaal weer. Je kan je hier onder inschrijven. Druk op “+” om een ticket toe te voegen. Zonder inschrijving of betaling is het deelnemen aan de workshop niet mogelijk. Deze Workshop wordt georganiseerd door Centrum Duurzaam Groen in samenwerking met Vlaco vzw.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Composteren in een notendop
10,00
20 beschikbaar

Composteren in een notendop 27 juni 2024