Amberworkshop Waterbeheer in de kringlooptuin 7 mei 2024

Water is een essentieel element in de tuin. Je springt er best spaarzaam mee om. Heeft je tuin te lijden onder de droogte? In deze sessie krijg je enkele tips om duurzaam om te gaan met water in jouw tuin, want je hebt het waterbeheer voor een stuk zelf in de hand. Zijn de planten in je tuin aangepast aan de bodem waarin ze moeten gedijen? Gebruik je mulch en compost om water vast te houden? Welke verharding kies je best? Hoe vang je regenwater op?

Tijdens de workshop Water in de Kringlooptuin leert de Vlaco-lesgever je heel wat kringlooptips om je tuin weerbaar te maken in alle seizoenen. Deze Workshop wordt georganiseerd door Centrum Duurzaam Groen in samenwerking met Vlaco vzw.

De workshop gaat door op dinsdag 7 mei om 14uur op het Domein Kiewit zaal “de keuken”. Onderstaande kaart geeft de route naar de zaal weer. Het volgen van de workshop kost 10 euro. Je kan je hier onder inschrijven. Zonder inschrijving of betaling is het deelnemen aan de workshop niet mogelijk.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Water in de Kringlooptuin
10,00
17 beschikbaar

Amberworkshop Waterbeheer in de kringlooptuin 7 mei 2024