Vorming Amber

Online Amberworkshop: Urban gardening
zaterdag, juni 27, 2020
10u00 - 11u30
De inschrijflink is niet (meer) van toepassing.

Natuur en tuinen duiken in onze steden tegenwoordig op de gekste plaatsen op: tegen gevels, in de boomspiegel van een boom op een voetpad, op daken van appartementen, hangend in potten, verticaal tegen de gevel van een huis, op verlaten hoekjes.
De ontstaansredenen van dit ‘stadsgroen’ is vaak van verschillende aard: gezelligheid, decoratie, een bron van voedsel of experiment van een avontuurlijke tuinier. Eén ding hebben ze wel gemeen: ze lokken steevast reacties uit. 
We tonen je de wildste voorbeelden van urban gardening en de grote variatie aan vaste planten, kruiden, groenten en fruit die je een plek kan geven in de stad. Hoe klein dat plekje ook is ...  De biologische kringloop in de stad!
Kom er meer over te weten via onze gratis online Amberworkshop via ZOOM. Na je inschrijving krijg je een link toegestuurd via email met eenvoudige instructies om de workshop online te kunnen volgen. Omdat de workshop online wordt gegeven en we de nodige kwaliteit en interactie willen garanderen zijn de plaatsen beperkt tot maximum 15 deelnemers.

Na deze workshop kan je zelf aan de slag om je stadstuin en straat te vergroenen.

  • Locatie: O.w.v. Covid-19 zal deze workshop online gebeuren.
  • Lesgever: Annick De Paepe
  • Aantal deelnemers: min 10 - max 15