Gratis webinar Water in de kringlooptuin

Volzet, inschrijven is niet meer mogelijk!

Water is een essentieel element in de tuin. Je springt er best spaarzaam mee om. Heeft je tuin te lijden onder de droogte? In deze sessie krijg je enkele tips om duurzaam om te gaan met water in jouw tuin, want je hebt het waterbeheer voor een stuk zelf in de hand. Zijn de planten in je tuin aangepast aan de bodem waarin ze moeten gedijen? Gebruik je mulch en compost om water vast te houden? Welke verharding kies je best? Hoe vang je regenwater op? De Vlaco-lesgever geeft je heel wat kringlooptips om je tuin weerbaar te maken in alle seizoenen.

De onlineles duurt 1.5 uur. De deelnemers ontvangen vlak voor aanvang een link in de mailbox.

Je kan kiezen tussen volgende datums om deel te nemen:    Gelieve enkel in te schrijven als je van plan bent effectief deel te nemen. We beperken de inschrijvingen en zo ook het aantal deelnemers om een kwalitatieve en interactieve workshop te kunnen aanbieden. Als je inschrijft en toch niet deelneemt, ontneem je de kans voor iemand anders! 

Zaterdag 6 maart: 10u-11u30 VOLZET

Dinsdag 9 maart: 20u-21u30   VOLZET

Zaterdag 13 maart: 10u-11u30 VOLZET

Donderdag 18 maart: 14u-15u30 VOLZET 

Dinsdag 23 maart: 20u-21u30 VOLZET

 
1 Begin 2 Voltooid
Er zijn enkel nog plaatsen beschikbaar op 13 maart. Inschrijvingen op andere datums worden niet meer aanvaard. (ook al krijg je een bevestiging van het systeem)