INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK. DEZE WEBINARS ZIJN VOLBOEKT.
Weet je niet zo goed wat je aan moet vangen met keukenrestjes, vind je het zonde om die restjes zomaar weg te gooien en heb je koken nog niet zo goed in de vingers? Deze sessie geeft je eenvoudige en relevante tips en tricks om keuken- en (moes)tuinresten te bewaren en te verwerken in nieuwe gerechten. Je hoeft geen keukenprinses, geen beroepskok of geen ervaren restjesridder te zijn om de tips en tricks te kunnen toepassen op de overschotjes uit je koelkast! De lesgever gaat met de toehoorders in interactie om de achterliggende theorie te benadrukken.
Zaterdag 5/12/2020 van 10u-12u
Dinsdag 8/12/2020 van 20u-22u
Dinsdag 15/12/2020 van 14u-16u
Zaterdag 19/12/2020 van 10u-12u
Dinsdag 22/12/2020 van 20u-22u
Praktisch: inschrijven via volgende link
De deelnemers ontvangen een link per mail vlak voor aanvang.