Actie Klimaatboom zoekt tuin 2019-2020

In het kader van het project ‘Ruimte voor Bomen’ ondersteunen Centrum Duurzaam Groen en Limburg.net jaarlijks de Limburgse gemeenten bij de aanplant van maar dan 1500 klimaatbomen in de woon-, werk- en leefomgeving.

Dit jaar organiseren wij ook de actie ‘Klimaatboom zoekt tuin’ voor particulieren.

Tussen 1 september 2019 en 31 maart 2020 kan u kortingsbonnen ter waarde van € 20,00 verdienen voor de aankoop van een klimaatboom bij een deelnemende handelaar in uw buurt. Door een klimaatboom in uw tuin te planten, helpt u mee het klimaat te verbeteren.

Hoe kan u kortingsbonnen verdienen ter waarde van €20,00?

  1. Via LimbU-punten
    Verzamel LimbU-punten en ruil ze online in voor een kortingsbon voor de aankoop van een klimaatboom. U kan zoveel kortingsbonnen aanvragen als u wil, indien u genoeg LimbU-punten heeft.
  2. Volg een Amberworkshop
    Amberworkshops kaderen binnen het thema ecologisch, onderhoudsvriendelijk en afvalarm tuinieren. Na het volgen van een Amberworkshop in de Ambertuin in Kiewit ontvangt u een kortingsbon.
  3. Volg de vormingen ‘Klimaatboom zoekt tuin’
    Deze vormingen gaan door in een aantal deelnemende tuin- en plantencentra, in uw (buur)gemeente en in de Ambertuin te Kiewit. Na het volgen van de infoavond ontvangt u een kortingsbon.

Win een ecologisch tuinontwerp!

Niet alleen een klimaatboom draagt bij aan een beter klimaat. Een ecologische tuin met klimaatrobuuste planten en klimaatadaptieve maatregelen draagt extra bij aan een beter klimaat. Onder de bomenkopers wordt een ecologisch tuinontwerp uitgeloot. Wilt u deelnemen aan de uitloting? Vergeet dan niet om het vakje op de kortingsbon aan te kruisen.

 

Meer info over de actie: www.limburg.net/klimaatboomzoekttuin

Hier vindt u een folder met meer info over de actie, een lijst met klimaatbomen waaruit u uw boom kan kiezen, een lijst met de deelnemende handelaars en praktische info over hoe u een boom transporteert, plant en onderhoud.

 

Keuzelijst klimaatbomen.

Deelnemende handelaars.

Folder actie Klimaatboom Zoekt Tuin.