Vorming info

LEAN thinking in de groensector
donderdag, februari 13, 2020
09u00 - 11u00

De lezing “LEAN Thinking in de groensector” biedt medewerkers binnen groendiensten en maatwerkbedrijven een eerste kennismaking met de principes van LEAN Thinking. Tijdens de lezing wordt kort uitgelegd wat LEAN management is en wat het kan betekenen voor de groensector, wordt met enkele praktijkvoorbeelden aangegeven welke tools en technieken onder andere toepasbaar zijn binnen de groensector, wat de voorwaarden zijn om LEAN uit te rollen binnen de eigen organisatie en welke effecten de toepassing van LEAN principes kunnen hebben op zowel de efficiëntie als de effectiviteit van je organisatie. Lean Thinking is een methodiek om waarde toevoegende activiteiten snel door een proces te laten verlopen.

  • Locatie: Centrum Duurzaam Groen, Troisdorflaan 19, Genk
  • Doelgroep: niet-commercieel ingestelde organisaties die tewerkstelling bieden aan sociaal kwetsbare en of kort- of laaggeschoolde mensen zoals groendiensten van steden, gemeenten, provincie en maatwerk / sociaal economiebedrijven actief in groensector.
  • Voorkennis:  niet vereist
  • Kostprijs: gratis

Past de datum niet? Wil u een groep inschrijven? Wil u opleiding op locatie? Contacteer ons via jt.rickert@centrumduurzaamgroen.be of op 0479 066 413 .